Kościół świętego Mikołaja / Art. fotografik Leonard Jabrzemski. - Jabrzemski, Leonard (1887-1970) (1948)
Przedstawia widok z ulicy Świetojańskiej na kościół Świętego Mikołaja w Gdańsku, na pierwszym planie ruiny kamienic, 1948 rok.