Ex Libris 400 Rocznica Urodzin Jana Heweliusza / Eugeniusz Delekta. - Delekta, Eugeniusz (1946- ). (2011)
W przestrzeni kule i różne kształty geometryczne, wzdłuż dolnej krawędzi napis: Ex Libris 400 Rocznica Urodzin Jana Heweliusza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.