[Afisz. Incipit:] Wyścigi motocyklowe o "Błękitną wstęgę Bałtyku" na zamkniętym obwodzie ulic m. Gdyni. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wyścigach w Gdyni 16.04.1950 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sport motocyklowy; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne