Albumy Fotograficzne Zdzisława Rezmera / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1969)
Przedstawia mieszkowy obiektyw aparatu fotograficznego, na soczewce napis: Albumy Fotograficzne, u dołu: Zdzisława Rezmera. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.