Albumy Fotograficzne Zdzisława Rezmera - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Rezmer, Zdzisław ([S.l.], 1969)
Przedstawia mieszkowy obiektyw aparatu fotograficznego, na soczewce napis: Albumy Fotograficzne, u dołu: Zdzisława Rezmera. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.