Stefan Żeromski - Grzech - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny, 1976)
Plakat teatralny. Na plakacie nadgryzione jabłko.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- plakaty; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Plakaty -- 1945-1990.; Plakat