[Afisz. Inc.:] Dnia 10 sierpnia zginął w Nowym Porcie [...] ś.p. Gronkiewicz Karol [...]. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o uroczystościach pogrzebowych.
Keywords: Gronkiewicz, Karol -- (1906-1946).; Województwo Gdańskie (Polska). -- Wojewódzki Urząd do spraw Bezpieczeństwa Publicznego -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła