[Afisz. Incipit] Z okazji 2-giej rocznicy zorganizowania Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej (ORMO) odbędzie się ... uroczysta akademia ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystej akademii 21.02.1948 r. w kinie Capitol w Malborku.