Program otwarcia zostaje przedłużony. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inform. o wydłużeniu programu otwarcia w Teatrze Colosseum w Gdyni wrzesień 1946.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne