[Wodowanie statku Sildra w Stoczni Schichau] / fotograf Bruno Blaschy. - Blaschy, Bruno (1927)
Przedstawia wodowanie tankowca Sildra zbudowanego w 1927 roku w gdańskiej stoczni Schichau dla norweskiego armatora.