Ex Libris G. F. [Galambos Ferenc] - Fery, Antal (1908-1994).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S.l., 1961)
Przedstawia ptaka z rozpostartymi skrzydłami, niżej litery GF, u góry napis: Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w