"Koinōnia" w Nowym Testamencie / Józef Kudasiewicz. - Kudasiewicz, Józef (1926-2012)
1. Krótkie wprowadzenie filologiczne. 2. "Koinōnia" w "Corpus Paulinum". 3. "Koinōnia" w Dziejach Apostolskich. 4. "Koinōnia" w pismach św. Jana. 5. Bogactwo teologiczne "koinōnii".