Exlibris Józef Siejna de artibus / eg. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1965)
Na pierwszym planie cytra, za nią kapitel kolumny jońskiej. U góry napis: Exlibris de artibus, u dołu Józef Siejna. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.