Kodeks pracy po 1 stycznia 2004 r. - Presspublica (Warszawa : Presspublica, 2004)
Zawiera teksty ujednoliconych aktów prawnych z zakresu prawa pracy, dyrektywy Rady UE, porady ekspertów.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dodatek do dziennika Rzeczpospolita (2004).
Minimalne wymagania systemowe : PC ; Windows 95 PL, 98 PL, ME PL, 2000 PL; procesor Pentium 166 MHz MMX; Ram 32 MB ; karta graficzna SVGA ; rozdzielczość 800x600 ; 65 tys. kolorów ; karta dźwiękowa ; 150 MB miejsca na twardym dysku.
Keywords: Prawo pracy -- Kraje Unii Europejskiej -- legislacja; Prawo pracy -- Polska -- kodeksy