Ex Libris B. Héroux / B. Héroux. - Héroux, Bruno (1868-1944) (1906)
Stojąca naga kobieta z rozpuszczonymi włosami, wokół nóg jej owinięty jest wąż, napis: Ex Libris B. Héroux, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.