(Ekslibris) Gdańskie Lwy - Delekta, Eugeniusz (1946- ). ([Miejsce nieznane], 2008)
W kole herb Gdańska na tle fal, u dołu napis: Gdańskie Lwy. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w