Z[ofia] L[eszner] - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960). (Amsterdam : Drukkerijen vh Ellerman Harms, 1951)
Artystyczna nalepka do zaklejania listu.
Sygn. ołówkiem pod kompozycją i w obrębie kompozycji.
Tyt. z: Nalepki na listy : 10 oryginalnych ksylografij / Kazimierz Wiszniewski ; przedm. Tadeusza Lesznera. - Amsterdam, 1951.
Graf. dwubarwna czarno-biała.
Rok wykonania nalepki: 1943.
Wymiary grafiki z podłożem: 9x5,3 cm.