I sekretarz PZPR Edward Gierek z wizytą u harcerzy odwiedzających Frombork / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia Edwarda Gierka w otoczeniu dziennikarzy, urzędników i harcmistrzów podczas wizyty na obozie harcerskim we Fromborku, 1971 rok.