Gobelin i kobierzec polski 1962-65 / Tomaszewski. - Tomaszewski, Henryk (1914-2005) ([wydawca nieznany], 1966)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Sopocie 21.07-21.08.1966 r. w ramach XIX Festiwalu Sztuk Plastycznych. Na druku kolorowe kropki.