Przysięga WOP / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia żołnierzy Wojsk Ochrony Pograbicza składających przysięgę w koszarach w Gdańsku, 4 grudnia 1977 r.