Ex Libris Svend - Aage Kjær C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1956)
Przedstawia twarz kobiety i obok kwiat orchidei, u dołu napis: Ex Libris Svend - Aage Kjær. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.