Emre Sengün ex libris / Lütfiye Aydogdu. - Bahar, Lütfiye Aydoğdu (1978- ). (2010)
Stado ptaków i klatka, napis: Emre Sengün ex libris. Pod wyobrażeniem autograf artysty, tytuł dzieła: "Hopeful", symbol techniki graficznej i data.