Scherzo - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia głowę kobiety an face.
Pod kompoz. ołówkiem ręką aut. tyt., nr odbitki, sygn. i data: Scherzo 4/10 I. Kuran-Bogucka 1960. Miejsce wyd. wg działalności aut.