[Ulotka. Incipit] Loge Eugenia, Neugarten 18/19 ... Öffentliches Vorspiel der Schüler ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Druk z programem koncertu, który miał miejsce w siedzibie Loży Eugenia 24.10.1929.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne