Ex Libris Krystyny Czaplarskiej - Stańda, Jan (1912-1987).; Czaplarska, Krystyna ([Miejsce nieznane], 1967)
Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Katalogu Biblioteki Narodowej, 18.09.2023
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.