[Zaproszenie. Incipit] Sekcja Lekkoatletyczna K.K.S. Gedania ma zaszczyt zaprosić ... na zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Zaproszenie na zabawę taneczną 04.01.1947 w sali Z.Z.K. Warsztatów Gdańsk Trojan.