[Zaproszenie. Incipit] Sekcja Lekkoatletyczna K.K.S. Gedania ma zaszczyt zaprosić ... na zabawę taneczną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Zaproszenie na zabawę taneczną 04.01.1947 w sali Z.Z.K. Warsztatów Gdańsk Trojan.
Keywords: Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1945-1970.