Inauguracja roku akademickiego w Uniwersytecie im. M. Kopernika w Toruniu. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia aulę Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu podczas inauguracji roku akademickiego 1974-1975.