[Afisz. Incipit:] Operetka Objazdowa na Rzecz Odbudowy Warszawy daje ostatnie 2 przedstawienia w Gdyni operetki Księżniczka Czardasza ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o przedstawieniu 25-26.09.1954 r. w sali Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdyni ul. Bema 26. Muzyka Kalmana, opracowanie J. Jurandota.
Keywords: Miejski Komitet Odbudowy Warszawy; 1901-2000; 1945-1989; Operetka (przedstawienie); Gdynia (woj. pomorskie); Afisz