Ex Libris Jan Kozłowski / Brittich. - Brittich, Elisabeta (1953- ). (2009)
Przedstawia widok na Długie Pobrzeże w Gdańsku, u góry na banderoli napis: Ex Libris Jan Kozłowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut., symbol techniki graf. i data.