Exlibris Berta Lamparter - Frech, Karol Hugo (1883-1945).; Lamparter, Berta (Bratysława, 1928)
Na tle ornamentu roślinnego litery B. L. W otoku napis: Exlibris Berta Lamparter.
Na odwrociu pieczątka z nazwiskiem aut., i miejscem wyd. Data wg działalności aut.