[Afisz. Incipit:] Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Imprez Artystycznych ... prezentuje wielką imprezę rozrywkową p.n. Gwiazdy Złotej Pragi... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o występach czeskich artystów. Brak miejsca i daty.