[Afisz. Incipit:] Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Imprez Artystycznych ... prezentuje wielką imprezę rozrywkową p.n. Gwiazdy Złotej Pragi... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o występach czeskich artystów. Brak miejsca i daty.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Druki ulotne