Piet Janssens Ex Libris [Norbert Ott]. - Ott, Norbert (1947- ). (1968)
Przedstawia złowioną w sieć syrenę. U dołu napis: Piet Janssens Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem autograf aut.