[Afisz. Incipit] W niedzielę 10 października b.r. społeczeństwo Malborka witać będzie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z programem powitania malborskich jednostek Wojska Polskiego.
Keywords: Polska. -- Wojsko Polskie (1944- ) -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.