Ex Libris K. Deptułowej - Deptułowa, Krystyna ([S. l., 1976)
Przedstawia Bramę Grodzką w Lublinie, wzdłuż lewej i dolnej krawędzi napis: Ex Libris K. Deptułowej.
Nazwisko aut., technika graf. i data na odwrociu.