Ex Numismaticis Willem Karel De Bruijn / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) ([wydawca nieznany], 1983)
Przedstawia antyczne monety, po bokach napis: Ex Numismaticis Willem Karel De Bruijn. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.