Den Teilnehmern zum diesjährigen 37. Gastwirtstage in Danzig : freundlichst gewidmet vom Verein Braunschweiger Gastwirte. (s.n., 1910)
Dwa teksty pieśni 37. Dnia niemieckich restauratorów w Gdańsku 21 czerwca 1910 r. w Friedrich-Wilhelm Schützenhause (nieistniejący Dom Strzelecki Fryderyka Wilhelma).