Ex Libris Léa-M. Geerlandt : "Dolce Farniente" / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) ([wydawca nieznany], 1967)
Na pierwszym planie tworzące półkoliste obramowanie kwiaty róż, w głębi mężczyzna i kobieta siedzący w fotelach przy stole pod ogrodowym parasolem z napisem Ex Libris. U góry napis: "Dolce Farniente", u dołu: Léa-M. Geerlandt. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.