"Pokolenie next" w literaturze rosyjskiej XXI wieku : twórczość Siergieja Szargunowa = "Generation next" in the XXI century Russian literature : the work of Sergei Szargunow - Ndiaye, Iwona Anna (1966- ). (2014)
Zakres i treść: pokolenie next, Siergiej Szargunow - praktyk "nowego realizmu".
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 420.
Streszcz. ang.