[Afisz. Incpit] Obwieszczenie. Przypominam moje zarządzenie z dnia 2. IV. 1946 r. ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z 18 września 1948 r. informujący o zakazie sprzedaży mięsa bez kontroli sanitarnej.