Widok z Bramy św. Józefa na Kościół św. Elżbiety - Zabłocka-Mohl, Maria (1907-1989). ([Gdańsk], 1957)
Przedstawia Bramę św. Józefa i kościół św. Elżbiety w Gdańsku.
Miejsce powstania według działalności autorki.
W prawym dolnym rogu kompozycji pędzlem tytuł, data i podpis autorki: M. Zabłocka.
Keywords: Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Kościoły -- Polska -- Gdańsk; Kościół św. Józefa (Gdańsk, Polska).; Kościół św. Elżbiety (Gdańsk); Gdańsk (Polska) -- w sztuce