[Afisz. Incipit] Dożynki łącznie z trzecią rocznicą reformy rolnej dnia 7 września 1947 r. ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystościach dożynkowych i rocznicy reformy rolnej, 1947 rok.