Powrót z połowu - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1973)
Przedstawia sieci suszące się na brzegu, kosze z rybami i pracujących rybaków.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 8/20, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.