[Afisz. Incipit] Dnia 22 lipca 1946 roku odbędą się Powiatowe Igrzyska Sportowe OM. TUR. w Słupsku w ramach święta P.K.W.N. ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem zawodów.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.