Przepisy sanitarno-porządkowe : obowiązujące w mieście Sopocie właścicieli domów, administratorów i lokatorów / Jan Kapusta. - Kapusta, Jan (1908-1953) (Prezydent Miasta Sopotu, 1949)
Druk z przepisami z 1.04.1949 r.