Ex-Libris Victor Kühnemann C. Streller. - Streller, Carl (1889-1967) (1913)
Przedstawia półnagą kobietę stojącą na budowie, z cyrklem w jednej i ekierką w drugiej dłoni. U dołu napis: Ex-Libris Victor Kühnemann. Nazwisko autora i data w obrębie kompoz.