[Afisz teatralny] Hans Christian Andersen - Czerwone pantofelki : baśń sceniczna w 3 aktach / Teatr Klasyczny. (Teatr Klasyczny, 1963)
Afisz informujący o premierze w marcu 1963 r. Reżyseria i układ tańców Barbara Kilkowska, scenografia Zofia Otto-Kowalska.