[Afisz teatralny] Hans Christian Andersen - Czerwone pantofelki : baśń sceniczna w 3 aktach - Teatr Klasyczny (Warszawa ; 1957-1972). (Warszawa : Teatr Klasyczny, 1963)
Afisz informujący o premierze w marcu 1963 r. Reżyseria i układ tańców Barbara Kilkowska, scenografia Zofia Otto-Kowalska.
Keywords: Teatry -- Polska -- Warszawa -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.