Heiterer Abend : Maria und Joseph Plaut. (Essen : [s.n., 1926)
Z jednej strony program artystyczny, z drugiej reklama.
Dwustronny druk ulotny.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Życie artystyczne -- Niemcy -- 1900-1945.; Niemcy -- 1918-1933 (Republika Weimarska) -- źródła